Prnjavorčanin prijetio načelniku opštine

  • 03.09.2020. 19:11

"Bude li mi se dijete zarazilo u školi, sve ću vas pobiti. To i za tebe načelniče važi" – napisao je na Fejsbuk nalogu izvjesni slikar iz Prnjavora Ivan Nešić. 

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš poručio je za ATV da se ne osjeća ugroženo zbog ovog statusa, koji je podijelio na svom profilu, uz komentar da on ne odlučuje da li se i pod kojim uslovima ide u školu. On je apelovao na sve da provode potrebne epidemiološke mjere. 

"Nisam zabrinut, ne osjećam se ugroženo. Razumijem da moja funkcija nosi teret dežurnog krivca za sve i svašta, pa i za neke privatne probleme i sudbine. Ali, ono što želim jeste da apelujem na sve pojedince, ali i škole, jer su u obavezi da provode sve epidemiološke mjere, što sam uvjeren da provode, jer zdravlje djece jeste najvažnije", kaže Darko Tomaš, načelnik opštine Prnjavor.

Na prijetnje smrću upućene Tomašu, reagovala je i policija. Prnjavorski slikar saslušan je u Policijskoj upravi Banjaluka.

"Od I.N. je uzeta izjava, a o događaju je obaviješten okružni tužilac koji je naložio da se Okružnom javnom tužilaštvu dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama", stoji u saopštenju.  

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš kaže da neće podnositi prijavu. Vjeruje da će policija da provjeri sve potrebne rizike. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.