U Banjaluci

Priveden Draško Stanivuković

  • 13.06.2018. 17:15

Policija je danas privela odbornika PDP-a u banjalučkoj skupštini Draška Stanivukovića.

Stanivuković  je planirao da se priključi grupi vozača  koja se okupila  u Banjaluci u blizini zgrade Vlade RS koji su planirali da zbog poskupljenja goriva automobilima zatvore ulice oko zgrade Vlade i sam centar grada.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas je saopšteno da neće dozvoliti blokadu magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva, jer se time ometa normalno putovanje građana i funkcionisanje službi kao što su hitna pomoć, vatrogasna služba, policija.

Dva vozila su danas blokirala saobraćajnicu kod marketa "Zoki" u banjalučkom naselju Lazarevo. Na licu mjesta su pripadnici policije.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 13.06.2018. godine oko 16,50 časova u Banjaluci u ulici Olimpijskih pobjednika su lišili slobode D.S. (1993) iz Banja Luke, iz razloga ne odazivanja na uredno uručen poziv za obavljanje razgovora, a u skladu sa članom 170. Zakona o prekršajima Republike Srpske i člana 37. stav 3. Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima a zbog počinjenih prekršaja suprotno odredbama Zakona o javnom okupljanju Republike Srpske i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH. Nakon okončanja preduzimanja službenih radnji D.S. će biti pušten na slobodu a po kompletiranju i dokumentovanju predmeta nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, kaže se u saopštenju Policijske uprave Banjaluka.

 

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)