Istraga je u toku

Pritvor policajcu osumnjičenom za pokušaj ubistva djevojke

  • 12.02.2019. 21:29

Kantonalni sud u Livnu odredio je jednomjesečni pritvor 28-godišnjem S.S. iz Drvara zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako su naveli iz kantonalnog Tužilaštva, osumnjičeni se tereti da je 9. februara ove godine u jutarnjim časovima, kao policajac PS Drvar, nakon završetka noćne smjene, došao u ugostiteljski objekt Škorpion koji se nalazi u Drvaru, čiji je ujedno i vlasnik, te je stojeći za šankom i konzumirajući alkoholna pića u jednom trenutku uzeo službeni pištolj svog kolege, koji se nalazio s njim u društvu i iz njega ispalio hitac prema radnici, 25-godišnjoj Ani Gloginja iz Drvara, nanijevši joj prostrelnu ranu u grudni koš.

Zbog težine povreda, Gloginja je vozilom Hitne pomoći prebačena u bolnicu "Dr. Fra Mihovil Sučić" u Livnu, a nakon toga i u Klinički bolnički centar Split.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici MUP-a Livanjskog kantona i PU Drvar, uz prisustvo i pod nadzorom tužioca.

Nakon donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog, postupajući kantonalni tužilac je podnio prijedlog za određivanje mjere pritvora.

Nakon održanog ročišta, povodom odlučivanja o prijedlogu za određivanje pritvora, postupajući sudija donio je rješenje kojim se osumnjičenom određuje mjera pritvora u trajanju od mjesec dana.

Istraga protiv osumnjičenog je u toku.

(Foto: Avaz)

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.