Pristalica Draška Stanivukovića uputio jezive prijetnje i psovke portalu "Sokolac-srce Romanije"

  • 01.03.2020. 13:37

Na adresu portala Sokolac-srce Romanije, nedavno su stigle jezive prijenje i psovke od strane Radovana Todorovića sa Han Pijeska.

Naime, prijetnje su upućene nakon što je ovaj portal prenio vijest sa SRNE pod naslovom ,,Infosrpska: Prljavi posao Stanivukovića„.

Sudeći prema sadržaju poruke, može se zaključiti da je Todorović pristalica PDP-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Draška Stanivukovića.

U poruci, koju prenosimo u cijelosti i bez cenzure, prijetnje i psovke su između ostalih upućene i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, ali i poslanici SDS-a u NSRS Sonji Кaradžić – Jovičević.

"Gospodina Todorovića, ali i cjelokupnu javnost još jednom obavještavamo da za tekstove portala trećih osoba, koji održavaju stavove medija na kojem je izvorno objavljen tekst,  a u ovom slučaju to je portal Infosrpska, portal ,,Sokolac srce Romanije“ ne može smatrati odgovornim za sadržaje i članke kojih nije autor. Tekstovi koji nisu naše autorsko djelo, koristite na vlastitu odgovornot i oni ne održavaju stavove redakcije i portala Sokolac-srce Romanije", stoji u saopštnju ovog portala.
 

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм