"Padaju" dileri u Beogradu

Prilikom pretresa stanova pronađeni kokain, heroin, oružje

17:03, 27.05.2020.
Izvor: Srna
Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe zbog trgovine drogom, među kojima jednu i zbog neovlaštenog držanja oružja, dok će još protiv žene /81/ biti podnijeta krivična prijava.

Uhapšeno je lice čiji su inicijali S.R. /23/, kod kojeg je policija prilikom pretresa stana pronašla 30 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno mjerenje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Policija je kod muškarca čiji su inicijali M.J. /31/, koji je boravio u stanu 81-godišnje žene, zaplijenila 30 grama heroina i 3.500 evra, a protiv te žene biće podnesena krivična prijava u redovnom postupku za isto krivično djelo.

Uhapšeni muškarac čiji su inicijali D.Ž. /46/ sumnjiči se da je počinio i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a policija je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tuži laštvu.