Okružni sud Banjaluka

Prijedorčanin za pokušaj ubistva dispečerke osuđen na tri godine

  • 06.11.2019. 15:25

Dejan Knežević (30) iz Prijedora, osuđen je danas u banjalučkom Okružnom sudu na tri godine zatvora za pokušaj ubistva Aleksandre Perović, dispečerke "Banjalučkog taksija".

Prema presudi, Knežević je dispečerku napao 2. decembra 2017. godine, nakon što mu je putem telefona, kada je pozvao taksi službu, rekla da nema slobodnog vozila.

Nakon toga pozvao je ponovo dispečerku, a zatim otišao u kancelariju i napao A. P., koju je uhvatio za ruke, a zatim uzeo slušalicu telefona, koji je bio na stolu, te joj kabl omotao oko vrata i počeo da ga zateže.

Tom prilikom dispečerku je slušalicom udarao u potiljak i pretukao, nakon čega je pala, a on je pobjegao.

Knežević je ranije u sudnici tokom svog svjedočenja istakao da nije želio da ubije Perovićevu i naglasio da joj nije omotao kabl oko vrata i davio, kako je bilo navedeno u optužnici.

Tada je ispričao pred sudom da je kobnog dana otišao u njenu kancelariju da traži izvinjenje jer mu je opsovala majku, ali da ga je napala pa ju je ošamario.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.