PU Prijedor

Prijedor: Maskirani razbojnici pokušali da opljačkaju ženu, pucali na vozilo

  • 30.10.2020. 12:37

Sinoć, nešto prije 23.00 časova, na lokalnom putu u selu Niševići kod Prijedora, više maskiranih lica, uz upotrebu vatrenog oružja, pokušalo je da zaustavi vozilo kojim je upravljala Lj.R. iz Omarske, potvrđeno je u Policijskoj upravi Prijedor.

Kako saznajemo, kada ih je Lj.R. primijetila, nije zaustavila vozilo, a maskirana lica su za njom ispalila nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali je nisu pogodila.

Nezvanično, Lj.R. je u automobilu vozila pazar s radnog mjesta, a policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska maskiranih razbojnika.

- Krivično djelo je izvršeno na način da je više lica upotrebom vatrenog oružja pokušalo da zaustavi vozilo kojim je upravljalo lice Lj.R. Iz Omarske. Policijski službenici su na licu mjesta izvršili istražnu radnju uviđaja, prikupljeni su određeni dokazi koji će kasnije biti upotrijebljeni za rasvjetljavanje krivičnog djela - navela je Zvezdana Alendarević, portparolka prijedorske Policijske uprave.

Ona je dodala da policijski službenici Policijske uprave Prijedor, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka, a pod nadzorom tužioca prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva, preduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska lica koja pokušala da izvrše razbojništvo.