Okružno javno tužilaštvo

Prijedlog pritvora zbog obljube djeteta u Banjaluci

  • 28.01.2022. 16:19

Osnovnom sudu u Banjaluci predloženo je određivanje pritvora za muškarca iz Modriče čiji su inicijali H.E. /25/ zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina u sticaju sa krivičnim djelom zadovoljenje polnih strasti pred djetetom.

Mjeru je predložio postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva.

Osumnjičeni je krivična djela počinio dana 26/27. januara u Banjaluci, na štetu trinaestogodišnjakinje.

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog.

U saopštenju se dodaje da će o prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.