Prijatelji se oprostili od Ane (15) koju je autom usmrtio rođak: "Bila si ponos našeg mjesta"

  • 30.09.2020. 08:34

Smrt ne postoji, ljudi umiru kada ih svi zaborave. Ti si samo otišla u drugi dom, da se tvoja duša i misli oporave.

Postala si anđeo čuvar. Uvijek ćemo čuvati sjećanje na tebe, ti nam se nasmiješi nekada, tamo sa druge strane, tamo iza šarene duge! Neka te Anđeli čuvaju, a mi ćemo te čuvati duboko u našim srcima.

Ovim riječima od 15-godišnje Ane B. iz Obreža kod Varvarina, koja je podlegla teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći, oprostili su se njeni drugari, članovi KUD Kolo iz Obreža čiji je i sama bila član.

Borba ljekara Kliničkog centra Niš za Anin život trajala je dugih pet dana, od kada su je primili 20. septembra. Anu je, dok se sa komšinicom i bratom vraćala kući, dok su hodali trotoarom, pokosio mještanin U. A. koji je, da tragedija bude veća, Anin rođak.

Porodica nije gubila nadu uprkos teškim unutrašnjim povredama i činjenici da je pacijentkinja bila na aparatima. Nažalost, porodica je primila najgore vijesti.

Djevojčica je, kažu, bila ponos Obreža, pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu i bila je dobar đak. Pametna, lijepa, vrijedna, dobra drugarica, sestra, kćerka. Tako je opisuju prijatelji i rodbina.

Među bliskim rođacima koji ne mogu da vjeruju šta se dogodilo je i Anin stric, Boban B. sa svojom porodicom.

– Prije samo pet godina, ostala je bez oca, Miroslav je preminuo u 38. godini, pa je majka, Jelica ostala sa dvije kćerke i sinom. Tu su i baka i deka, ne zna se kome je teže. Aninom bratu svakako, jer su bili blizanci – kazao je stric.

Kod vozača nije utvrđeno prisustvo alkohola, a izvještaj je sa svim prilozima sa uviđaja proslijeđen nadležnom tužilaštvu u Kruševcu.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија