Donji Volari kod Prijedora

Pretučen i opljačkan čuveni ugostitelj Neđo Debeli

  • 02.07.2018. 17:12

Nepoznati razbojnici pretukli su, a zatim prijeteći nožem i šrafcigerom opljačkali najpoznatijeg ugostitelja iz Prijedora - Neđu Gojića, poznatog i kao Neđo Debeli, u njegovog kući u Donjim Volarima kod Prijedora.

Gojić je vlasnik kafane „Kod Neđe Debelog“, koja je u Prijedoru, ali i šire, poznata i kao „hram prasetine“. Da je Neđo opljačkan potvrdili su i u Policijskoj upravi Prijedor, gdje su naveli njegove inicijale.

Portparol PU Prijedor Vesna Pačariz rekla je da je o svemu obaviješteno Okružno tužilaštvo u Prijedoru uz čiji nadzor preduzimaju sve kako bi pronašli razbojnike.

"Uviđajem je utvrđeno da su dva razbojnika prvo ušla u otključanu ljetnu kuću. Tu su zatekli Neđu, te su ga više puta pesnicom udarali u glavu i po tijelu. Od udaraca on je pao na zemlju", rekli su u policiji.

Kada je Neđo Debeli pao, razbojnici, koji su bili maskirani, zavezali su mu ruke i noge i prijeteći nožem i šrafcigerom tražili da im kaže gdje su pare.

"Poslije nekog vremena Gojić im je dao 100 američkih dolara i 140 KM, nakon čega su razbojnici pobjegli u nepoznatom pravcu", rekao je izvor blizak istrazi.

Gojić je zbog zadobijenih povreda otišao u Službu hitne medicinske pomoći u Prijedoru, nakon čega je upućen u Opštu bolnicu u Prijedoru, gdje je zadržan na liječenju.

Jedan od mještana Donjih Volara rekao je da su svi bijesni zbog toga što je na ovakav način opljačkan jedan od najpoznatijih njihovih sugrađana.

"Razbojnici su znali da Neđo drži kafanu, pa su vjerovatno mislili da ima puno para u kući. Ako su već došli da ga opljačkaju, nisu ga trebali tako tući i vezati", rekao je jedan mještanin i dodao da su razbojnici morali biti hrabri, ali i jaki, jer Neđo ima oko 150 kilograma.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)