Pronađena veća količina droge

Pretresi na području Istočnog Sarajeva, uhapšeno pet osoba

  • 26.07.2019. 13:38

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo su juče poslijepodne pretresli stan, koji koristi B.E. iz Istočnog Novog Sarajeva, koji je osumnjičen za proizvodnju i promet droga. Tom prilikom je nađeno više od kilogram marihuane.

"Policijski službenici PU Istočno Sarajevo, pod nadzorom OJT Istočno sarajevo, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu su juče poslijepodne pretresli stan koji koristi B.E. iz Istočnog Novog Sarajeva, osumnjičen za proizvodnju i promet droga. Tom prilikom je nađeno 1030 grama suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana.", potvrdila je za ATV Marina Šarac, policijski službenik.

Kako nezvanično saznaje ATV, uhapšen je Brodarević Emir.

"Danas su nastavljeni pretresi u opštinama Ilidža i Istočno Novo Sarajevo. Policijski službenici su izvršili pretrese na više lokacija, koje koriste lica Š.S., M.N., N.M. i N.A. prilikom čega je pronađeno i oduzeto devet paketića kokaina, skupocjena motorna vozila, vatreno oružje, digitalna vaga i mobilni telefoni. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv navedenih lica biti podneseni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima.", saopšteno je.

Nezvanično saznajemo da su uhapšeni Šiljegović Stefan, Mičić Nemanja, Neđo Miljan i Nikolić Aleksandar.

Podsjećamo, policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo sprovodeći niz mjera i radnji na sprečavanju i otkrivanju djela neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga su u proteklih sedam mjeseci zaplijenili 23.044 grama marihuane, 6.990 grama spida, 28,2 grama kokaina, 7.841 tableta ekstazija i 1,39 kg MDMA. 

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм