Jezivo samoubistvo

Prerezao sebi vrat u centru Kragujevca pred policijom: Obećao djeci donijeti čokolade

  • 12.01.2020. 07:52

Nebojši Spasojeviću (42), koji je sebi prerezao vrat u centru grada, navodno se dopadala radnica iz radnje gdje je pazario čokoladice neposredno prije samoubistva.

Spasojević je obučen u maskirnu uniformu u supermarketu kupovao čokolade, a kad je došao na kasu, izbio je problem. O samom događaju po gradu kruže različite priče. Prema jednoj, odbio je da plati račun, prema drugoj - donio je 350 dinara u kovanicama, što kasirka nije mogla da primi, a prema trećoj je navodno bio zaljubljen u prodavačicu.

- Nebojša potiče iz dobre i poštene kuće. On sam nikad nije bio agresivan, iako je bio bolestan. Nikad nikome nije naudio otkako je obolio 2002. godine pa dosad. Bio je svojevremeno fudbalski sudija - priča Spasojevićev poznanik: - On je bio zaljubljen u prodavačicu. Nedavno je imao neki incident kad je kupovao žvake, ali njemu je to bila šala i način udvaranja - kaže sagovornik koji je poznavao pokojnog Nebojšu.

Kako tvrdi, pored toga, inicijalna kapisla ovog puta bila je kupovina paketića za Božić, koje je Spasojević namijenio svojim bratancima. - U jednom paketiću nedostajala je jedna čokoladica. Rekao je bratancima, koje je obožavao, „da će donijeti čokoladicu ili će se zaklati“. Zbog toga je i došao u prodavnicu i napravio incident - kazao je poznanik i dodao da Spasojević neko vrijeme nije uzimao terapiju.

- On je jednim nožem zamahivao ka policiji, a drugi je stavio sebi pod grlo i zaklao se, uprkos molbama policajaca da spusti oružje i da će sve biti u redu. Desetak puta je povukao nož preko grkljana, krv je liptila iz rane, a on se samo zateturao i srušio na trotoaru - ispričao je naš izvor.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.