Marko (33) podlegao povredama

Preminuo mladić koji je pretučen ispred kafane

  • 10.11.2020. 17:20

Marko R. (33) iz sela Varvarina, kod Varvarina podlegao je teškoj povredi glave u Kliničkom centru Niš, koju je zadobio u tuči 1. novembra.

On se, kako se sumnja, prve večeri novembra ispred seoske kafane u Bačini, potukao sa 17-godišnjim mladićem iz sela Izbenica, i vjerovatno je prilikom jednog zadobijenog udarca, pao i udario glavom o beton.

Ipak, selom kruži i druga verzija da je u tuči, u kojoj je Marko R. zadobio smrtonosnu povredu, učestvovalo nekoliko osoba. Marko R. je sa teškom povredom glave hitno zbrinut u Klinički centar Niš, ali ljekari nisu uspjeli da ga spasu. Preminuo je ne budeći se iz kome.

Istragu o incidentu vodi Odjeljenje za maloljetnike Višeg suda u Kruševcu, i narednih dana trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti ove tragedije. U istrazi će biti saslušani svedoci tuče, a mišljenje je dati i nadležni Centar za socijalni rad.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.