Imao zabranu prilaska

Preminula žena koju je bivšu muž izbo na autobuskoj stanici

  • 12.07.2019. 14:56

Desanka M. (60), koju je danas oko podneva na autobuskoj stanici u centru Pančeva izbo muž Petar M. (64), preminula je u bolnici. 

Kako javlja reporter "Novosti" nesrećna žena preminula je oko 14 sati. Kako saznaju Novosti, Desanka je imala 15 uboda, a povrijeđena su joj oba plućna krila, vrat i leđa. 

Prema prvim informacijama ona je bila živa kada je ekipa Hitne stigla do nje, prebačena je na Odjeljenje hirurgije, ali  ljekari nisu mogli da joj se izbore za život.

Pančevačka policija uhapsila je Petra M. (64) zbog sumnje da je u petak popodne nožem nanio više ubodnih rana u predjelu vrata i leđa bivšoj supruzi Desanki M. (60). 

Nesrećna žena prevezena je u pančevačku bolnicu, dok su Petra trojica muškaraca pojurila i uspjela da savladaju do dolaska policije. 

Kako nezvanično saznaju Novosti, bračni par je već duže vrijeme u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. 

Policajci su mu još tada izrekli mjeru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbjesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom. Po riječima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici. 

Povezana vijest

Muškarac izbo bivšu ženu u vrat nasred ulice, pa pokušao da pobjegne

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)