Okružno javno tužilaštvo Banjaluka

Predloženo produženje pritvora bivšem ministru Nenadu Suziću

  • 02.09.2019. 13:19

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podnijelo je prijedlog za produženje pritvora licu čiji su inicijali N.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina.

Nakon što sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci održi ročište za izjašnjenje o prijedlogu za produženje pritvora, koje je zakazano za sutra, cijeli spis, zajedno sa prijedlogom će dostaviti Vrhovnom sudu Republike Srpske na postupanje, rečeno je Srni u Okružnom sudu Banjaluka. 

Riječ je o bivšem ministru prosvjete i kulture Republike Srpske Nenadu Suziću /69/ iz Banjaluke koji je osumnjičen da je obljubio trinaestogodišnju djevojčicu. 

Ranijim rješenjem Okružnog suda u Banjaluci Suziću je pritvor produžen na dva mjeseca i po toj mjeri ističe 5. septembra.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.