Okružno tužilaštvo Banjaluka

Predložen pritvor za osumnjičenog iz Srpca zbog ubistva snahe

  • 02.04.2019. 13:30

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, nakon ispitivanja osumnjičenog Popadić Neđeljka, rođenog 1952.godine, u Gornjoj Lepenici na području opštine Srbac predložio je Okružnom sudu u Banjaluci određivanjepritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Ubistvo, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Osumnjičeno lice je 29.03.2019.godine oko 19: 35 časova, u prodičnoj kući u mjestu Sitneši u Srpcu nakon kraćeg verbalnog sukoba, upotrebom pištolja ubio P.I. rođenu 1978.godine iz Kotor Varoši. 

"Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja opasnosti od bjekstva osumnjičenog, te iz razloga vanrednih okolnosti jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda-uznemirenju javnosti shodno članu 197. stav 1. tačka  a. i g.  Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske", navodi se u saopštenju.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci. 
 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.