Bela Palanka

Pred razvod ubio suprugu, pa izvršio samoubistvo

  • 26.09.2019. 08:28

Dragan Vasiljković, mehaničar iz Bele Palanke, ubio suprugu Tanju uoči njihovog zvaničnog razvoda. Poslije zločina presudio i sebi.

Krvava serija stravičnog nasilja nad ženama nastavljena je svirepim ubistvom Tanje Vasiljković (46), kojoj je preksinoć u porodičnoj kući u Beloj Palanci nožem presudio suprug Dragan (52), koji je potom izvršio samoubistvo!

Kako nezvanično saznajemo, Dragan je Tanji zario nož direktno u srce, poslije čega se objesio u njihovoj kući u Njegoševoj ulici.

"Dragan i Tanja su godinama bili u braku, a prije izvjesnog vremena ona ga je napustila. Međutim, on nikako nije mogao da se pomiri s njenim odlaskom, pa ju je molio da se vrati. Patološki je bio vezan za nju, pričao je da je mnogo voli i kako ne može da zamisli svoj život bez nje. Poslije dugotrajnog insistiranja Tanja je odlučila da mu se vrati, da pokušaju da obnove brak", kaže naš izvor.

Brat našao tijela

Prema njegovim riječima, pošto je Tanja odlučila da svom braku da novu šansu, ona i Dragan su jedno vrijeme normalno funkcionisali, a onda su ponovo počeli problemi.

"Dragan je navodno gušio Tanju svojom ljubomorom. Pričaju i da ju je tukao, zbog čega ga je navodno prijavljivala policiji, a priča se da je dobio zabranu prilaska ženi. Ona je zato odlučila da stavi tačku na njihov zajednički život. Podnijela je zahtjev za razvod braka, a juče je trebalo da u sudu potpišu te papire. Dragan se s tim nije slagao, pa ju je veče uoči zvaničnog razvoda ubio", kaže naš izvor.

Tanjino i Draganovo tijelo u utorak oko 18 sati pronašao je njen brat.

"Predosjećao je da se nešto dešava, znao je da Dragan ne želi razvod i da može da dođe do problema. Zato je i došao kod njih. Pošto je bilo zaključano, razvalio je vrata i zatekao Tanju s nožem u grudima kraj kreveta. Dragan je visio obešen o nekakav konopac u hodniku" ispričao je porodični prijatelj Vasiljkovića.

Odvojene sahrane

Komšije iz Njegoševe ulice juče su bile šokirane.

"Dejan je bio auto-mehaničar, a Tanja domaćica, bili su dobrostojeća porodica. Ona je bila lijepa žena, a pričalo se da je našla drugog kad je prvi put napustila muža. Međutim, to sa sigurnošću niko ne može da kaže, pošto je nismo viđali sa drugim. S druge strane, znamo da je Dragan bio zaljubljen u svoju ženu jako, stalno je pričao o njoj. Nikako se nije mirio s tim što ona traži razvod. Ljubomora ga je uništila", kaže komšija.

Tanja i Dragan su iza sebe ostavili dve odrasle kćerke i unučiće.

"Njih dvoje biće sahranjeni odvojeno", kažu komšije.

Podsetimo, Tanja Vasiljković je dvadeseta žena koja je od početka godine ubijena u porodičnom nasilju u Srbiji.

Pročitajte još: 

Braća koja su batinama ubila Martina pretukla još dva tinejdžera

Dunja Ilić: Laknulo mi je kad se otac ubio, osjećam se oslobođeno

Očajan otac radnika koji je preminuo od povreda: Moj sin (28) je pao u komu i isti dan dobio otkaz

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана