Drama u Beogradu

Pred djecom hicima iz pištolja pokušao da ubije suprugu

11:27, 06.01.2020.
Izvor: Srpskainfo.com
Prava drama odigrala se juče u Beogradu u Ulici Jevrema Grujića kada je Ognjen A. (51) naočigled dvoje djece pokušao da ubije svoju suprugu O. A. (51) pucajući na nju iz pištolja. Nesrećna žena je pobegla kroz terasu, a on je za njom istrčao na ulicu, sve vrijeme pucajući. Srećom, ubrzo je uhapšen.

Nemila scena odigrala se u porodičnom stanu oko 18 sati. Ognjen A. (51) se posvađao sa ženom, dohvatio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u suprugu. Srećom, meci je nisu pogodili. Sa njima u stanu je sve vreme bilo dvoje djece koja su se istraumirala zbog pucnjave.

Nesrećna žena je zatim otvorila vrata od terase i dala se u bijeg, preskočivši ogradu. Međutim, razjareni Ognjen nije želio da odustane već je krenuo za njom. Izašli su na ulicu a on je ispalio još nekoliko projektila u njenom pravcu koji je, srećom, nisu pogodili.

Prestravljeni građani pozvali su policiju koja ga je ubrzo uhapsila. Ispostavilo se da je Ognjen bio u alkoholisanom stanju. Kod njega je takođe pronađen i arsenal oružja – tri pištolja, prigušivač, municiju raznog kalibra i čaure.

Određeno mi je zadržavanje do 48 sati i na teret mu se stavlja pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja.