Poznati džudista poginuo u stravičnoj nesreći kod Hadžića

  • 13.06.2020. 18:24

Nekadašnji džudo reprezentativac BiH Elmedin Hećo izgubio je život u stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštne Hadžići.

"Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas još jedna tužna vijest pogodila je džudo zajednicu. Naš džudista i bivši reprezentativac Elmedin Hećo izgubio je život", napisala je Arijana Jaha, generalni sekretar JSBiH.

Podsjetimo, policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaviještena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama na magistralnom putu M-17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje opštine Hadžići, prenosi Radio Sarajevo.

"Na mjesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo", saopšteno je iz MUP KS.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je takođe obaviještena i izlaskom na mjesto događaja konstatovana je smrt oba vozača.

Saobraćaj na ovom dijelu puta je u potpunosti obustavljen do završetka uviđaja.

O svemu je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji će na mjestu nezgode rukovoditi uviđajem.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.