Poznata imena uhapšenih Trebinjaca u akciji "Trag"

  • 03.08.2020. 15:06

Šest lica sa područja Trebinja i jedno iz Foče uhapšeno je danas u policijskoj akciji "Trag" usmjerenoj na otkrivanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem droge, dok je jedna osoba iz Trebinja u bjekstvu, rekao je načelnik trebinjske Policijske uprave Siniša Laketa.

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni Nikola Šaraba, Dragan Bokić, Mihajlo Nožica, Saša Vukanović, Filip Vučinić i Bojan Spajić.

"Tokom aktivnosti oduzeto je oko 1,5 kilogram praškaste bijele materije koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu, međutim naknadnim vještačenjima odredićemo se tačno o kojoj vrsti droge je riječ - da li je u pitanju kokain ili neka druga vrsta droga", rekao je Laketa.

Laketa je istakao da je u akciji oduzet i određen broj putničkih automobila, sim kartica i mobilnih telefona, kao i drugih dokaza.

On je naveo da će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj protiv 12 lica, te da aktivnosti na području Trebinja i Foče i dalje traju.

Akciju od jutros sprovode pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i policijskih uprava Trebinje i Foča u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinica, Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije.

Operativna akcija se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH i u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Hrvatske.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.