Ne znaju je li nesreća ili zločin

Poznat motiv stradanja četiri osobe u Negotinu?

  • 09.08.2019. 19:56

Tijela tri žene i jednog muškarca pronađeni su danas u dvorištu porodične kuće u selu Jabukovac kod Negotina.

Pronađena su tijela Raje Kazimirovića (72) koje je bilo na traktoru, u dvorištu je pronađeno tijelo Dragice Kazimirović (83), kao i dva tijela, zasad neidentifikovanih ženskih osoba.

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tijela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kazimirović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kazimirović i njihova majka kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tijela procijenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja.

Kriminalac htio da kupi plac od Kuzmanovića?

Procurila je informacija da meštani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kazimirovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu.

Ipak, dok ne bude obaljen uviđaj sve je u sferi pretpostavki i kada tijela budu pomjerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanijetim, znaće se da li je riječ o zločinu ili nesreći.