OJT

Poznat identitet radnika koji je poginuo prilikom pada sa zgrade

  • 22.10.2019. 14:02

Na gradilištu u Karađorđevoj ulici, u banjalučkom naselju Lauš, poginuo je radnik prilikom pada sa zgrade.

Kako je potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva radi se o Miloradu Ristću, rođenom 1959. godine.

"U ulici Кarađorđevoj, Grad Banja Luka, danas oko 10.50.časova, na gradilištu, prilikom obavljanja građevinskih radova, padom sa zgrade u izgradnji smrtno je nastradao radnik preduzeća „Progres gradnja“ iz Banja Luke, Ristić Milorad, rođen 1959.godine, iz Banja Luke", saopšteno je OJT.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka, uz prisustvo inspektora zaštite na radu i ljekara mrtvozornika.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti predmetnog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина