Poznat identitet muškarca koji je ubijen u Prijedoru

  • 11.03.2021. 13:57

Tijelo M. S. iz Prijedora pronađeno je jutros pored reke Sane u naselju Raškovac i prvi rezultati istrage ukazuju da se radi u brutalnom ubistvu!

Kako saznajemo žrtva je tvrdim predmetom pretučena na smrt, a pronađeni su i tragovi koji ukazuju na mogućnost da je čak udaren vozilom, a potom brutalno pretučen.

– Tijelo je pronađeno u blizini rijeke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najvjerovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja – kaže izvor blizak istrazi.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da policiji u 10.05 časova prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno tijelo muškarca.

– U toku je uviđaj kojim rukovodi tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Najverovatnije se radi o krivičnom delu, a više informacija o okolnostima nastanka smrti biće poznato nakon uviđaja – rekla je Alendarević.

Kako nezvanično saznaje ATV, ubijen je Mihajlo Stupar zvani Šmit.

Stupar je od ranije poznat policiji jer je dovođen u vezu sa trgovinom narkotika.

On je učestvovao u obačunu prije tri godine kada je došao izboden u prijedorsku Opštu bolnicu i zatražio pomoć, a nakon toga policiji otkrio da se sukobio sa sugrađanima Vanjom Vukovićem i Daliborom Railićem.

Stupar je zadobio više ubodnih rana po leđima, rukama i nogama, ali nije bio životno ugrožen. Ipak, zbog povreda je zadržan u prijedorskoj bolnici. Iz policije nisu saopštili motive sukoba, ali izvor blizak istrazi je kazao da je riječ o ranijim razmiricama i neraščišćenim računima među akterima. Prema policijskim izvještajima sva trojica su poznata po činjenju krivičnih djela, a Vuković i Railić su i osuđivani.

- Tog dana, kada se sve desilo, Vuković, Railić i Stupar su se zajedno vozili u “golfu” po prijedorskim ulicama. Tokom vožnje su se posvađali zbog ranijih neraščišćenih računa, te su Vuković i Railić nasrnuli na njega. Tokom tuče uboli su ga nožem u leđa, noge i ruke - kazao je tada izvor blizak istrazi.

Dodao je da se sve dešavalo u vožnji i da je Stupar nekako uspio da se otme napadačima, pobjegne i potom ode u bolnicu.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su tada, navodeći inicijale, da Vukovića i Railića terete za nanošenje teških tjelesnih povreda zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Mihajlo Stupar hapšen je u akciji “Kondor 1” 2015. zbog sumnje da je bio dio grupe koja se bavila švercom droge.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)