Srebrenica

Požar u zgradi, nepokretna starica spasena iz stana koji je potpunio izgorio

  • 13.12.2019. 15:43

Stan na osmom spratu zgrade u srebreničkom naselju Panađurište, u kome je danas izbio požar, izgorio je, a vlasnica stana nepokretna starica Milica Simić spasena je, zahvaljujući brzoj reakciji komšija, rekli su Srni očevici.

Simićevoj, koja živi sama, ukazana je pomoć u lokalnom Domu zdravlja i upućena je na zbrinjavanje u Bolnicu Zvornik, rečeno je Srni u srebreničkom Domu zdravlja.

Brzom intervencijom srebreničkih vatrogasaca požar koji je izbio u 14.00 časova je lokalizovan, a zatim i ugašen i nije zahvatio ostale stanove u zgradi, ali je dim ispunio stubišta pa stanari čekaju ispred zgrade da se dim raziđe da mogu ući u svoje stambene prostore.

Vatrogasci koji su gasili požar kažu da su neispravni hidranti u ovoj zgradi i da su uspjeli lokalizovati požar zahvaljujući nastavljanju vatrogasnih crijeva sa cisterni kojima su došli da gase požar i iz kojih su crpili vodu.

Uzrok izbijanja požara nije poznat.

Policija obezbjeđuje požarište i očekuje se dolazak vještaka da se se obavi uviđaj, procijeni šteta i utvrdi uzrok izbijanja požara.

(RTV Srebrenica)

Pročitajte još:

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.