Požar u Novom Sadu, zahvaćene tri zgrade

  • 17.05.2020. 08:21

Veliki požar izbio je tokom noći u ulici Stevana Mokranjca u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kako navode, požar je izbio nešto prije dva sata i zahvatio je tri zgrade.

Portal NS uživo navodi da je na teren izašao veliki broj vatrogasaca i hitna pomoć i da nije poznato da li ima žrtava, a portal 021 javlja da su na terenu su bile tri ekipe vatrogasaca, hitna pomoć i nekoliko vozila policije, a da je, prema riječima svjedoka, dvoje ljudi lakše povrijeđeno.

Stanari su evakuisani, a među njima ima i male djece.

Vatrogasci su gasili požar do poslije 4 sata ujutru.

Počeo je na tavanskom prostoru, a proširio se dalje i na stanove. Kako je javio reporter 021, gorjeli su krov i tavan na zgradi u Ulici Stevana Mokranjca broj 6, potom se vatra proširila i na broj 4, a požar je zahvatio i nekoliko stanova u zgradi.

Uzrok je još uvijek nepoznat.

Portal NS uživo navodi da je nešto prije četiri sata u Novom Sadu došlo do odvojenog incidenta, kada je eksplodirao automobil BMW2 na Limanu 2, ispod Mosta slobode.

Automobil je potpuno izgorio, na teren su izašli vatrogasci i policija.

Povrijeđenih nema, dodaje NS uživo.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.