Poginuo na licu mjesta

Potresna poruka prijatelja muškarca koji je stradao u stravičnoj nesreći: "Voli te brat"

  • 12.02.2020. 15:50

Saopštili su mi da se desila velika nesreća i da je jedan vozač nastradao. Samo sam rekao: “Bože, neka mu je laka zemlja”. Ni slutio nisam da si to ti, brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne, srednje.

Ovim riječima posljednji put od Bojana Peraća (30), vozača autobusa koji je poginuo u jutrošnjoj nesreći u Zemunu kada su se sudarila dva autobusa i jedno putničko vozilo koje je, po svemu sudeći, izazvalo neseću, oprostio se prijatelj na društvenim mrežama.

Mladi vozač nastradao je ne licu mjesta, a u nesreći su povrijeđene još tri osobe, od kojih je jedna njegov kolega iz drugog autobusa.

Šok, nevjerica i tužne oproštajne poruke danima se redaju na društveni mrežama. Među njima izdvaja se potresna poruka Bojanovog prijatelja iz djetinjstva, koji je ispričao da je prošao pored lica mjesta ne znajući da je stradao njegov drug.

– Jutros rano krećem na posao. Samo dvije stanice od moje vidim policija juri, hitna pomoć, vatrogasci.. Nešto se strašno desilo. Prema meni ide patrola, staje i saopštava da se desila velika nesreća i da je vozač nastradao. Samo sam rekao “Bože, neka mu je laka zemlja” – napisao je Bojanov prijatelj.

Ni slutio nije, kako kaže, da je to njegov dugogodišnji pijatelj iz djetinjstva.

– Ni slutio nisam da si to ti brate moj, druže iz vrtića, druže iz osnovne, iz srednje…. S kim ću sad ruke da obaram, da se nadjačavamo kao nekad… E, moj plavi, sjećam se ko sad: ulazim u Hemijsku školu, zadnja klupa, sjedamo zajedno i kreće smijeh do suza, obaranje ruku… Bio si i ostao najjači, ljubi te brat, neka ti je laka zemlja – napisao je Bojanov drugar.

Podsjećanja radi, beogradska policija uhapsila je A. R. (22) zbog sumnje da je izazvao nesreću, a tereti se da je dolaskom do raskrsnice Tršćanske i Cara Dušana nije zaustavio na crveno svjetlo na semaforu, već je nastavio da vozi i sudario se sa jednim autobusom. Od jačine udara autobus je odbačen u lijevu stranu i direktno se sudario sa drugim autobusom koji je išao iz suprotnog smjera.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)