Šest privedenih osoba

Policijska akcija "Vitorog": Zaplijenjeno oko 50 kilograma skanka

  • 19.02.2019. 19:05

Šest privedenih osoba i više od 50 kilograma skanka u rukama policije Republike Srpske, današnji je rezultat akcije kodnog naziva "Vitorog". 

Od ranih časova policija je pretresala na području Gradiše, Banjaluke i Trebinja. 

Kako ATV nezvanično saznaje, privedeni su Davor i Željka Erceg, Sergej Tutnjilović, Slaviša Guskić, Strahinja Tendžerić i Nikola Prolić, koji se dovode u vezu sa organizovanim i teškim kriminalitetom. Mreža je pala nakon složene, višemjesečne policijske akcije istražilaca Uprave za organizovani i teški kriminalitet, koji su se infiltrirali u redove kriminalne grupe.

"Naši prikriveni istražioci su radili na tome, jedna poprilično složena akcija koja je sinoć rezultirala hapšenjem više lica. Šest je lica je privedeno još se traga za određenim brojem lica, preko 50 kg skanka je zaplijenjeno i nastavljamo i dalje raditi u vezi onih lica koji su povezani sa tim krivičnim djelom", kaže Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske.
 
U akciji je do sada zaplijenjeno 53,5 kilograma skanka, 35 grama kokaina, automatsko oružje sa pripadajući okvirima i municijom, mobilni telefoni, sim kartice, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

Akcija „Vitorog" biće nastavljena i u narednom periodu, poručuju iz policije jer se određen broj lica nalazi u bjekstvu.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.