PU Doboj

Policija upala na žurku u Brodu, pokušao da sakrije drogu u ustima

  • 26.10.2020. 11:06

Na jednoj privatnoj zabavi u Brodu policija je tokom racije zatekla 19 osoba te pronašla i oduzela drogu kokain, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

"Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su operativno taktičku mjeru i radnju – racija u sklopu koje je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala V.B. sa područja opštine Brod, kao i lica i vozila koji su zatečeni na licu mjesta", saopšteno je iz policije.

U saopštenju su naveli da je u navedenom objektu zatečeno je 19 osoba, prilikom čega su izvršenim pretresom kod lica inicijala D.M. iz Broda u usnoj šupljini pronađene dvije plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne težine 2,4 g.

Iz policije su dodali da je prilikom pretresa lica inicijala D.Đ. i vozila koje isto koristi pronađeno i oduzeto ukupno pet paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, ukupne težine od 6,1 g.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica inicijala V.B. koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i  omogućavanje uživanja opojnih droga, dok će protiv lica inicijala D.M. i D.Đ. biti pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz člana 4. Zakona o suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga BiH.
 

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија