Racija u banjalučkom klubu

Policija uhvatila 54 maloljetnika da piju alkohol

  • 24.02.2020. 13:38

Banjalučka policija zatekla je 54 maloljetna lica kako konzumiraju alkoholna pića tokom racije u jednom ugostiteljskom objektu.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su izdata četiri prekršajna naloga zbog počinjenog prekršaja posluživanja alkohola, i to vlasniku ugostiteljskog objekta i konobarima koji su posluživali alkoholna pića maloljetnim licima.

Kako nezvanično saznajeu Nezavisne riječ je o noćnom klubu "Capo".

U saopštenju se navodi da slijedi obavještavanje inspekcijskih organa radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, a u skladu sa Uredbom o zabrani prodaje i upotrebe alkoholnih pića na javnim mjestima licima mlađim od 18 godine.

Operativno-taktička radnja "racija" izvršena je tokom vikenda u šest ugostiteljskih objekta u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka tokom vikenda uspješno su izvršili obezbjeđenja javnih okupljanja na kojima nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i izvršenje krivičnih djela, navodi se u saopštenju i dodaje da je tokom vikenda slobode lišeno 27 lica zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

Policija je preduzela i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima s ciljem zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji, ističe se u saopštenju.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.