Banjaluka

Policija uhapsila razbojnika, tužilaštvo ga pustilo

  • 01.04.2020. 18:59

Banjalučka policija rasvijetlija je krivično djelo-Razbojništvo iz januara ove godine. Ali, tužilaštvo je osumnjičenog pustilo na slobodu. Nemaju dovoljno dokaza, kažu. Ne znači im puno činjenica da je jedan od svjedoka prepoznao osumnjičenog E.R. Lice se sumnjiči da je izvršilo razbojništvo uz upotrebu vatrenog oružja nad radnicom kioska u Banjaluci. 

"Nakon završene kriminalističke obrade, lice je pušteno na slobodu, nakon konsultacije sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice pusti i da se izvještaj dostavi u redovnoj proceduri", kaže Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.

U banjalučkom tužilaštvu, gdje su kako sami priznaju desetkovani zbog situacije sa virusom, potvrđuju da su osumnjičenog pustili na slobodu.Sve će u redovnu proceduru a policija bi, kažu u tužilaštvu, trebalo da prikupi još dokaza.

"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, naložio je policijskim službenicima PU Banjaluka, da nakon što prikupe sve potrebne činjenice i dokaze protiv osumnjičenog  E.R. a zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Razbojništvo, dostave Tužilaštvu izvještaj u redovnoj proceduri", poručuju iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, uhapisili su lice inicijala E.R. na području Istočnog Sarajeva, za koje postoje osnovi sumnje da je još u januaru izvršio krivično djelo "Razbojništvo".

Isti je, ni manje ni više uhapšen na podruČju Istočnog Novog Sarajeva, sa fantomkom i pancirnim prslukom,pvjerovatno u namjeri da počini još jedno krivično djelo. Nakon što je predat Tužilaštvu, pušten je na slobodu. 

Interesantno je da su osumnjičenog  E.R.uhapsili  Pripadnici Žandarmerije i PS Istočno Novo Sarajevo 29. marta na području opštine Istočno Novo Sarajevo.Tada su  slobode  lišili tri lica pod fantomakama, u blizini entitetske linije.Pretpostavka je da su planirali da izvrše krivično djelo.Daljom obradom, utvrđeno je da je za E.R za   raspisana i potjernica i da se radi o licu poznatom policiji.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина