Novosađanin

Policija uhapsila muškarca u Šipovu, oduzeto 12 bombi

  • 25.09.2019. 14:43

Policija je u Šipovu uhapsila M.T. iz Novog Sada zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske u nastavku akciju kodnog naziva 'Pliva', danas su u mjestu Đukići, opština Šipovo, zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, uhapsili M.T. iz Novog Sada, nastanjenog u Šipovu", rekla je Miljanovićeva.

Ona je navela da su, po naredbi Osnovnog suda Mrkonjić Grad, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet uz asistenciju policijskih službenika Policijske stanice Šipovo izvršili pretres porodične kuće, pratećih objekata i putničkog vozila koje koristi osumnjičeni i tom prilikom su pronađeni sporna SIM kartica i mobilni telefon Samsung.

"U prethodnom periodu, prilikom sprovođenja ove akcije, pronađeno je i privremeno oduzeto 12 bombi", rekla je Miljanovićeva, dodavši da je akcija sprovedena uz asistenciju Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Ona je dodala da je M.T. sprovedeno u službene prostorije Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske na dalju kriminalističku obradu.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник