Gradiška

Policija traži pomoć u potrazi za nestalom staricom

  • 01.10.2019. 09:22

Soka Tintor (75) iz Gradiške, nestala je u nedjelju popodne, a njen nestanak je prijavljen juče ujutru. Sedamdesetpetogodišnja žena se 29.09. oko 18 časova udaljila u nepoznatom pravcu iz Doma za njegu starih lica u Gradišci, saopšteno je iz Policijske uprave tog grada.

PU Gradiška poziva građane, ukoliko primjete nestalu, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se ona što prije pronašla, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Prema izjavi članova porodice, Tintorova je visine oko 168 cm, težine oko 75 kg, smeđe kose, a pri odlasku iz doma na sebi je imala crni džemper, crne pantalone, crne papuče, a od specifičnih detalja na ušima je nosila zlatne minđuše u obliku alki.

"Ona je i ranije nestajala jer se radi o dementnom licu koje je bilo smješteno u dom za stara i iznemogla lica. Molimo građane koje imaju bilo kakvu informaciju da se jave porodici na broj 065/516-152 ili policiji na broj 051/813-522" kažu iz njene porodice.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo. 

Pročitajte još:

Nestala starica iz Gradiške, porodica moli za pomoć

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.