Banjaluka

Policija pretresala prostorije i objekte koje koristi Petar Dukić

  • 12.08.2019. 19:04

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske od jutra su pretresali stambene i poslovne objekte u Banjaluci koje koristi Petar Dukić, i to zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela iz oblasti krađe vozila.

Krim policija je pretresala i prostorije i vozila u auto-servisu u ulici Milana Radmana.

Servis koji pretresa policija u vlasništvu je Petra Dukića. On je policiji poznat odranije, a već je hapšen u razbijanju organizovane kriminalne grupe za krađu i preprodaju automobila. 

Kako je ATV-u potvrđeno u MUP-u Republike Srpske, pretresi su obavljeni po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci. Istraga još nije okončana.

"Pretresi su obavljeni zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala P.D. iz Banjaluke izvršio krivična djela iz oblasti krađe vozila. Pretresi su obavljen i na širem području Banjaluke, a više informacija biće poznato po okončanju istražnih radnji", saopštili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Kod Dukića je policija i u akciji "Tablice" 2016. godine pronašla ukradeni BMW, više dijelova različitih vozila i 700 metaka. 2011. sumnjičen je za prikrivanje krađe i preprodaje vozila.

Hapšen je Dukić i prošlog mjeseca i to zbog sumnje da je sa još jednim licem napao i pretukao 48-ogodišnjaka ispred ugostiteljskog objekta u Banjaluci čiji je i vlasnik.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.