Bileća

Policija pokrenula istragu: Momak (24) pozivao djevojčicu (12) na seksualni odnos

  • 12.09.2020. 21:10

Policijska uprava Trebinje u saradnji sa Odjeljenje za visoko tehnološki kriminalitet MUP-a RS istražuje slučaj dječije pornografije koji je prijavljen u Bileći, saznaje ATV.

Kako saznajemo, otac 12-godišnje djevojčice iz Bileće otkrio je poruke u telefonu kćerke koje joj je posredstvom "vibera" upućivao M. Z. (24) iz Bileće. U porukama koje je otac pronašao M.Z. poziva djevojčicu na sekusalni odnos, a uputio joj je brojne poruke i slike eksplicitnog sadržaja.

Kako ATV saznaje, u telefonu djevojčice (12) je nađeno preko 60 različitih poruka sa brojnim gnusnostima koje je M. Z. upućivao djevojčici duži vremenski period. 

Nakon što je otkrio gnusan sadržaj na telefonu maloljetne kćerke, otac je pretukao M.Z. nanijevši mu ozbiljne povrede.

Kako saznajemo, otac mladića M. Z. pokušao je da pregovara sa policijskim službenicima da se krivično djelo koje je njegov sin počinio ne procesuira, a zauzvrat on ne bi prijavio oca, koji je inače policijski službenik u Bileći.

Policijska uprava Trebinje nije željela pregovore te vrste, te je o napadu na M.Z. odmah obavješteno od strane policije Okružno javno tužilaštvo Trebinje.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок