Nesreća kod tunela Bulozi

Policajci pokušavaju da dođu do vozila i tijela u kanjonu

  • 12.04.2019. 16:16

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo još vrše uviđaj i pokušavaju da dođu do vozila koje je danas u poslijepodnevnim časovima sletjelo u korito rijeke Miljacke, izjavila je Srni portparol ove uprave Vesna Stokanović.

Ona je istakla da u nije u mogućnosti da potvrdi koliko je lica bilo u vozilu koje je završilo u kanjonu Miljacke istučući da će takav podatak biti poznat tek nakon što budu identifikovani. 

"Naši policijski službenici se trenutno spuštaju u kanjon Miljacke. Tijela se vide u vodi i nadamo se da će prije noći biti izvučena iz vode", rekla je Stokanović. 

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo ranije je Srni potvrđeno da je automobil sletio u korito rijeke Miljacke kod tunela u mjestu Bulozi na putu Sarajevo-Pale. 

Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin potvrdio je Srni da su sa dvije ekipe vatrogasaca na licu mjesta sa odgovarajućim alatom da vade povrijeđene ili poginule. 

Prema prvim informacijama, smrtno su stradale tri osobe, prenosi "Avaz".

Navodno, radi se o nastavnicama ili učiteljicama iz sarajevske Osnovne škole "Kovačići".

Samir Džihić, direktor Civilne zaštite KS, rekao je da je na lokalitetu iza tunela Bulozi došlo do teške nesreće u kojoj je vozilo sletjelo u provaliju dubine 100 do 200 metara.

"U pitanju su ženske osobe," kazao je Džihić.

(Agencije)

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)