Bijeljina

Pojačanim radom policije u avgustu smanjen priliv migranata

  • 20.09.2018. 20:30

Na području Bijeljine u avgustu je došlo do smanjenja broja evidentiranih migranata što je rezultat pojačanog rada policijskih službenika i pripadnika Granične policije BiH, rekao je danas načelnik bijeljinske Policijske uprave Žarko Ćosić.

Ćosić je na konferenciji za novinare u sjedištu Policijske uprave pozvao građane na maksimalnu saradnju i toleranciju tokom predizbornih aktivnosti, kako bi svi zajedno doprinijeli očuvanju postojećeg stanja bezbjednosti. 

Prema njegovim riječima, u proteklom mjesecu nije bilo krivičnih djela koja su svojim posljedicama izazvala veće uznemirenje javnosti, a evidentirano je 95 krivičnih djela. 

Načelnik Sektora kriminalističke policije Darko Kovrlija rekao je novinarima da je u tom periodu nadležnim tužilaštvima podneseno 79 izvještaja protiv 72 lica, od kojih su 20 lica povratnici u izvršenju krivičnih djela i tri maloljetna lica. 

U oblasti zloupotrebe droge u prošlom mjesecu otkriveno je šest krivičnih djela i podneseni izvještaji protiv pet lica. 

Prema policijskim podacima, u avgustu su se u bijeljinskoj regiji dogodile 132 saobraćajne nezgode u kojima je pet lica poginulo, 16 teško povrijeđeno, a 40 lica je lakše povrijeđeno.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.