Saobraćajna nesreća

Poginuo uoči punoljetstva

  • 07.12.2018. 07:39

U dvije nesreće u Republici Srpskoj tri osobe su poginule, među kojima i jedna maloljetna osoba.

Tako je maloljetni H.O. iz Brčkog nastradao kao suvozač zajedno sa vozačem forda, Modričaninom Dževadom Ferhatovićem (38), u mjestu Glogovica, kod Doboja, dok je u drugoj nesreći u Brezičanima poginuo Prijedorčanin Nikola Marčeta (82), koji je vozio traktor.

Ferhatović i njegov maloljetni saputnik, koji je za nekoliko dana trebalo da napuni 18 godina, poginuli su u srijedu oko 23 časa na regionalnom putu Derventa - Podnovlje, u mjestu Glogovica.

Oni su, najvjerovatnije zbog klizavog puta sletjeli s kolovoza i udarili u betonski propust, nakon čega su se prevrnuli na krov, gdje su se zaustavili, ali su obojica na mjestu ostali mrtvi. Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, Ferhatoviću je nastradali maloljetnik bio zet, a nastradali tinejdžer imao je dijete.

Kako su naveli iz PU Doboj, uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, izvršili su službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

U drugoj nesreći koja se dogodila  u utorak u šumi u mjestu Brezičani, prilikom prevrtanja traktora poginuo je Prijedorčanin Nikola Marčeta (82). Nesreća se desila oko 14.20, a traktorista je prilikom slijetanja na mjestu ostao mrtav.

Iz policije je potvrđeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, a uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Sektora kriminalističke policije PU Prijedor i ljekar mrtvozornik.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila isti dan u Ulici svetog Save u Doboju teško je povrijeđena maloljetnica (16). Nju je, u 12.20 udario FIAT, za čijim volanom je bio N.S. (22) iz Petrova. Maloljetnica je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede i hospitalizovana je u Službi za ortopediju nakon što joj je prethodno ukazana ljekarska pomoć Hitne službe Doma zdravlja Doboj.

Uviđaj su na mjestu nezgode izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.


 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.