Dugo Polje

Poginuo od ručne bombe postavljene u njivi

  • 02.09.2019. 09:34

Muškarac čiji su inicijali S.M. poginuo je nakon što se aktivirala ručna bomba koju je postavilo lice R.R. na svojoj njivi u Dugom Polju kod Modriče s ciljem zaštite usjeva kukuruza od divljih životinja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policiji je juče u 7.45 časova lice R.R. prijavilo da je u svom usjevu kukuruza u mjestu Dugo Polje pronašlo tijelo muškarca S.M. sa vidnim povredama koje su, najvjerovatnije, nastale od eksplozivne naprave, a od kojih je stradao na licu mjesta. 

Na lice mjesta je izašao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, nakon čega su službenici Policijske stanice Modriča i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj izvršili uviđaj, u prisustvu doktora mrtvozornika Doma zdravlja Modriča. 

Neposredno prije vršenja uviđaja angažovani su i pripadnici deminerskog tima Republičke uprave civilne zaštite iz Doboja, koji su izvršili bezbjednosnu pretragu terena radi vršenja uviđaja. 

Nad licem R.R. izvršena je kriminalistička obrada i protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина