Pregazila ga priključna prikolica

Poginuo Branislav Đurić iz Banjaluke

  • Извор: АТВ
  • 09.09.2021. 10:53

Putnik na traktoru Branislav Đurić /39/ iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluak Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.



 

Tužilac je naredio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naređena je i obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.


 

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u Ruskoj ulici u Banjaluci u 14.45 časova učestvovao je Milorad Jovanović /68/ iz Laktaša, koji je vozio traktor "zetor" sa priključnim vozilom.

Kako nezvanično saznajemo, tragično nastradali sjedio je na drvima, koja su se nalazila u prikolici, te je u jednom trenutku pokušao da skoči sa istih.

Kada je to učinio, sapleo se i pao pod zadnji točak koji ga je pregazio.

Ekipa Hitne pomoći u rekornom roku je stigla na lice mjesta, ali pomenutom muškarcu nije bilo spasa.

(Foto: Ilustracija)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.