Detalji strašnog sudara

Poginuli muškarac i žena, među povrijeđenima i dijete

  • 26.10.2019. 09:53

Muškarac Z.J. iz Glavičica i žena F.M. iz Janje, oboje sa područja Bijeljine, jutros su poginuli, a petoro, među kojima i jedno dijete, je povrijeđeno u sudaru dva vozila na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Janjarska Obrijež, rekla je Srni portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Muškarac, koji je stradao, upravljao je automobilom “ford galaksi”, a žena je bila suvozač u drugom vozilu “folksvagen turan”, kojim je upravljao M.M. iz Janje.

Povrijeđeni su prevezeni u bijeljinski medicinski centar, gdje im se ukazuje pomoć, ali u policiji navode da niko nije životno ugrožen.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u 6.30 časova, a policijski uviđaj i dalje traje.

Kako InfoBijeljina nezvanično saznaje, dva automobila su se direktno sudarila, a jutros je bila prisutna velika magla na ovoj dionici puta, pa je vidljivost bila totalno smanjena. Jedan od automobila je, prema riječima učesnika nesreće je preticao vozila i direktno se sudario s drugim automobilom.

Saobraćaj je na ovom putnom pravcu obustavljen do završetka uviđaja.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.