Ljubiški

Pobjegao od kuće zbog loših ocjena, pa lagao da su ga oteli

  • 20.01.2019. 21:14

Nestanak dječaka u četvrtak u kasnim popodnevnim satima digao je Ljubuški na noge.

Naime, kako nezvanično saznaje Jabuka.tv, žena iz mjesta Radišići pored Ljubuškog, poslala je sina u kupovinu u obližnju lokalnu trgovinu prema kojoj se zaputio biciklom.

Nakon što se duže vrijeme nije vratio, majka je postala zabrinuta te je uputila poziv u lokalnu trgovinu, iz koje joj je rečeno da dječak u kupovinu nije dolazio.

Potom je kontaktirala PU Ljubuški te komšije i rodbinu koji su se dali u potragu za djetetom kojem se gubio trag. Nedugo potom dječak je pronađen nekoliko kilometara dalje u Ljubuškom u blizini staroga kružnog toka.

Pokušavajući objasniti kako je dospio tamo, rekao je da su ga prethodno otele nepoznate osobe s kombijem, što je izazvalo dodatnu paniku među Ljubušacima.

Međutim, ispostavilo se da je navodna otmica tek plod dječje mašte te da se dječak, umjesto odlaska u trgovinu, odlučio na bijeg od kuće, a kako Jabuka.tv doznaje, razlog bijega bio je strah od reakcije roditelja zbog ocjena u školi.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

    Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада.