Zaječar

Plivači prijavili pedofila: Dovodio djevojčicu na kupanju i tu je pipkao

  • 26.08.2020. 08:23

Sumnja se da je uhapšeni M. S. (64) više od mjesec dana seksualno zlostavljao maloljetnicu (9) s kojom je svakodnevno dolazio na Popovu plažu u Zaječaru.

Nakon što je zaječarska policija u ponedjeljak uhapsila M. S. (64) iz Zaječara zbog sumnje da je seksualno zlostavljao djevojčicu (9), mještani ovog grada otkrili su jezive detalje o uhapšenom pedofilu, a sumnja se da je on maltretirao dijete duže od mjesec dana.

Zapala im za oko

Naime, M. S. je uhapšen na Popovoj plaži u Zaječaru, gdje je čitavog ljeta dovodio nesrećnu djevojčicu.

- Otkako je gradska plaža počela da radi, skoro svakog sunčanog dana viđali smo tu djevojčicu i M. S. na kupalištu. Mislili smo možda da su djeda i unuka, ali, kako su dani odmicali, postajalo nam je jasno da tu nisu čista posla - pričaju mještani Zaječara koji su čitavo ljeto proveli na Popovoj plaži.

Kako kažu, djevojčica im je zapala za oko jer nije imala kupaći kostim, već se kupala u običnom donjem vešu.

- Od prvog dana smo je primijetili, jer kad god bi izašla iz vode, gaćice bi joj bile skroz providne. Većinu vremena ona je provodila sa tim čovjekom u vodi. On ju je učio da pliva, a usput ko zna šta joj je sve radio. Sigurni smo da ju je dodirivao pod vodom - pričaju šokirani meštani.

Prema jednoj verziji, kupači su poslije više od mjesec dana odlučili da prijave policiji M. S., dok su, prema drugoj verziji, policiju o zlostavljanju obavijestili roditelji žrtve.

- Proteklih nekoliko dana primijetili smo policajce u civilu na plaži kraj Timoka. Odmah smo shvatili zbog čega su tu. Očigledno su nekoliko dana pratili M. S. kako bi vidjeli šta on radi djevojčici. Tako su mu u ponedjeljak stavili lisice na ruke - kaže naš sagovornik.

Prema rečima izvora, djevojčica je odvedena na ginekološki pregled i utvrđeno je da nije bila žrtva silovanja.

- Ona je ljekaru rekla da ju je M. S. dodirivao po gornjem dijelu butina i da joj je stavljao ruke u gaćice - kaže izvor i dodaje da se proveravaju i navodi prijave da je M. S. dva puta naterao žrtvu da ga oralno zadovoljava.

- Svi ovi navodi biće utvrđeni istragom. Slučaj vodi Više javno tužilaštvo i M. S. se zasad sumnjiči za krivično djelo nedozvoljene polne radnje - kaže izvor.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.