PU Prijedor

Pješak podlegao nakon saobraćajne nesreće, vozač uhapšen

  • 11.11.2019. 11:31

Lice iz Kozarske Dubice čiji su inicijali M.B. uhapšeno je nakon što je u mjestu Јošik "audijem 80" udarilo pješaka iz te opštine čiji su inicijali S.Ć, koji je noćas podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Lice S.Ć. preminulo je noćas oko jedan čas, saopšteno je danas iz Policijske uprave (PU) Prijedor.

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Јošik u noći sa subote na nedjelju, između 3.15 i 6.50 časova.

"Lice S.Ć. zatečeno je na mjestu nezgode sa teškim povredama, a vozač se nepoznatim vozilom udaljio", navedeno je u saopštenju.

Povrijeđeno lice je juče ujutru prevezeno u UKC, uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica, a istog dana oko 16.00 časova uhapšen je i odbjegli vozač.

Protiv M.B. biće podnesen izvještaj tužilaštvu za počinjena krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.