Prijetio joj funkcijom u PDP-u

Pijani PDP-ovac tukao djevojku koja ga je opomenula zbog galame

  • 03.07.2021.13:43

Banjalučki policajci priveli su sinoć lice G.N. koje je fizički napalo djevojku i uputilo joj prijetnje kod kancelarija PDP-a, potvrđeno je ATV-u.

Kako ATV saznaje, slobode je lišen Nikola Gatarić kojeg je policija identifikovala kao napadača, što je Gatarić kasnije i sam priznao.

ATV-u je potvrđeno da je djevojka M.Š. koja živi u stanu iznad kancelarija PDP-a, opomenula Gatarića i nekoliko lica koja su boravila sa njim zbog galame, nakon čega je on napao pomenutu djevojku, prvo fizički, da bi joj poslije uputio prijetnje funkcijom koju obavlja u stranci PDP-a.

Gatarić je prema saznanjima ATV-a djevojku dva puta pesnicom udario u lice, a zatim joj zaprijetio riječima "Vidjećete vi ko sam ja, iselićete se vi iz tog stana jer mi kiriju plaćamo mnogo više nego vi".

Nakon što je policija identifikovala Gatarića nakon prijave oštećene, on je bio u alkoholisanom stanju i priznao je da je uputio prijetnje i pogrdne riječi, ali je negirao fizički napad.

Ova okupljanja PDP-ovaca traju od novembra 2020. godine. Konstantno se galami, pušta glasna muzika, pravi buka i slično, dok Komunalna policije odbija da izađe po prijavi.

Tagovi: