Hrvatska

Pijana citroenom porazbijala pet auta pa pobjegla

  • 08.07.2019. 14:16

Policija u Puli prijavila je 52-godišnju ženu koja je u petak u poslijepodnevnim satima pod uticajem alkohola vozeći automobil marke Citroen oštetila pet vozila koja su joj se našla na putu.

Prvo je u Ulici Bože Gumpca oko 13:40, kad je izlazila s parkinga prilikom polukružnog okretanja udarila u parkirani Ford u vlasništvu 25-godišnjaka.

Potom je prilikom vožnje unazad udarila u parkirani Mercedes u vlasništvu 55-godišnjakinje. Nakon što je prouzrokovala saobraćajnu nezgodu s materijalnom štetom, ona se u Citroenu udaljila s mjesta događaja.

Nakon toga je u Splitskoj ulici oko 15:55 ponovno prouzrokovala saobraćajnu nezogdu s materijalnom štetom.

Naime, tamo se kretala sredinom saobraćajne trake te je udarila u parkiranu Toyotu u vlasništvu 24-godišnjakinje. Od siline udarce Toyota se odbila i udarila u stražnji dio parkiranog Fiata u vlasništvu 35-godišnjakinje, a potom se Fiat odbio i udario u stražnji dio parkiranog Mercedesa u vlasništvu 50-godišnjakinje.

Iz PU istarske izvijestili su kako se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetina hiljada kuna.

Žena koja je vozila Citroen je uhapšena i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima dovedena pred nadležni sud, koji joj je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od sedam dana.
 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.