Saobraćajna nezgoda

Pijan automobilom sletio s puta, povrijeđen suvozač

  • 28.09.2021. 11:49

D.K. iz Prijedora povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, kada je automobil u kojem je bio suvozač sletio s puta.

D.K. iz Prijedora povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u subotu na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, kada je automobil u kojem je bio suvozač sletio s puta.

Vozilom je upravljao D.P. iz Novog Grada kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,02 g/kg, te je on lakše povrijeđen.

Nezgoda se dogodila u subotu u 18,20 časova, u mjestu Gornja Dragotinja.

„Teške tjelesne povrede zadobio je suvozač D.К. iz Prijedora koji je zbog težine povreda prevezen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci“, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta je izvršen uviđaj.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.


Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.