Uhapšen Prijedorčanin

Pijan automobilom namjerno udario policajca u Banjaluci

  • 10.03.2019. 11:07

Dušan Grabovica (21) iz Prijedora uhapšen je zbog sumnje da je noćas pijan automobilom udario policajca i zatim pobjegao, potvrđeno je za Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su policajci noćas oko 2.20 časova, prilikom redovnih poslova uočili i pokušali zaustaviti automobil „škoda“ u Ulici Save Kovačevića.

"Međutim, vozač je odbio da se zaustavi na zakonito izdato naređenje, te je nakon približavanja policajcu naglo dao gas, udario ga vozilom, te nastavio da bježi. Nedugo zatim je zaustavljen u Ulici dr. Mladena Stojanovića," pojasnila je portparol PU Banjaluka Marija Markanović.

Policajac je zatim prevezen u Službu hitne medicinske pomoći Banjaluka, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

"Od osumnjičenog je oduzeto vozilo, jer je sa njim počinio krivčno djelo. Prilikom alkotestiranja utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu," istakla je Markanovićeva.

Dodala je da je o svemu upoznat dežurni okružni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se preduzme sve potrebne radnje na dokumentovanju krivčnog djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, i da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv njega.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.