Horgoš

Petar Nikolić danima poslije zločina dolazio u kafanu veseo, pred hapšenje tražio da čuje kćerku

  • 15.09.2019. 15:15

Nakon što je policiji u Horgošu stigla prijava da komšije danima nisu vidjele Ota Černjaka (57), pronađeno je njegovo beživotno tijelo. 

Odmah potom uhapšen je Petar Nikolić (54), koji je osumnjičen da je počinio stravičan zločin. Kako Telegraf.rs saznaje na licu mesta, Nikolić je uhapšen u kafani i nije se opirao.

Ubistvo je počinjeno prije nekoliko dana, a svemu je prethodila svađa u kafani. Nikolić i Černjak su sjedili za stolom, popili malo više, pa je Černjak u jednom trenutku počeo da priča o ženi Petra Nikolića. Njemu to nije bilo pravo, pa došlo do sukoba. Čak je i nasrnuo na Černjaka.

Danima poslije svađe, komšije nisu vidjele Ota Černjaka i to im je bilo sumnjivo.

Nikolić je, pak, svako veče dolazio u kafanu, bio vrlo raspoložen i pričljiv, kao da se ništa nije desilo. Sjedio je s mještanima i razgovarao sa njima.

Kada je u petak uveče pronađeno beživotno tijelo Černjaka, policija je zbog događaja koji su prethodili ubistvu odmah posumnjala u Nikolića. Njega su našli za šankom u kafani.

"Nije pružao nikakav otpor pri privođenju. Policija ga je prvo legitimisala, rekli su mu da pokupi svoje stvari i krene sa njima, što je on uradio iste sekunde. Nisu mu čak ni lisice stavili. Znao je šta je uradio i nije se bunio", ispričao je za Telegraf.rs očevidac.

Samo nekoliko trenutaka prije nego što će policija doći u kafanu, tražio je od jednog čovjeka da mu pozove kćerku koja živi u Novom Sadu, da joj kaže gdje je i da je dobro.

Kako je policija saopštila, Nikolić je žrtvi vezao ruke ljepljivom trakom, a onda nastavio da ga tuče bejzbol palicom, pa je čovjek od zadobijenih povreda preminuo.

Utvrđeno je da osumnjičeni za ubistvo već ima aktuelne potrage zbog ranije izvršenih krivičnih djela.

"Oto je bio miran čovek, nije se mnogo družio sa ljudima. Nakon sto mu je otac umro, živio je samotnjačkim životom".

Nije imao ni ženu, ni djecu. Iza njega je ostao samo jedan pas - ispričale su nam komšije.

Pijan prošao kroz crveno pa izazvao stravičan udes: Poginuo muškarac, djevojčica teško povrijeđena

Pročitajte još:

Strava u kući bivšeg ljekara: Pronađeno više od 2.000 fetusa

Fudbaler poginuo pred očima supruge u teškoj saobraćajnoj nesreći

Mještani u šoku kada su ga vidjeli: Presuđeni silovatelj ponovo na slobodi

 

Тагови: