Novi detalji

Petar čitavog života maltretirao Desanku, a onda joj je presudio na ulici

  • 15.07.2019. 14:19

Petar je tokom čitavog zajedničkog života maltretirao Desanku. Ona mu je za sve bila kriva…

Ovako pričaju poznanici Petra Mošića koji je u petak nasred ulice, pred brojnim svjedocima, nasmrt izbo svoju bivšu suprugu Desanku.

Nesrećna žena pokušala je da pobjegne čim ga je ugledala, međutim on je pojurio za njom, izvadio kuhinjski nož sa oštricom od 30 centimetara i pomahnitalo počeo da je ubada pred brojim svjedocima.

Radnici ATP “Pančevo” odmah su pojurili da obuzdaju pomahnitalog muškarca, ali Desanka je nekoliko minuta kasnije izdahnula od brutalih povreda.

Poznanici pomahnitalog Petra kažu da je on tokom cijelog zajedničkog života maltretirao Desanku.

"Kada bi neki posao prošao loše, Petar je za to Desanku krivio iako ona nije imala nikakve veze sa tim. Dobijale je batine zbog njegovih loših poslovnih poduhvata, hapšenja", kažu poznanici. Kako dodaju Petar je Desanku i varao, i to su svi znali.

"Dešavo se da on ode sa ljubavnicom, a kada se vrati kući Desanka ga je, kao i svaka žena pitala gdje je bio. Umjesto odgovora, dobijala je šamare i to je trajalo decenijama. Na kraju, kada je smogla snage da ga konačno napusti, ubio ju je. Jadna žena", komentar je poznanika nekadašnjih supružnika.

Petar Mošić je osumnjičen za teško ubistvo bivše supruge koja je utočište od njegovog maltretiranja nalazila i u Sigurnoj kući u Pančevu. Ono što je za sada poznato je da su se Petar i Desanka razveli prije mjesec dana, i da je ona prethodno zbog njegovog maltretiranja utočište nalazila i u Sigurnoj kući u Pančevu. Petar je imao i zabranu prilaska, ali ga to nije omelo da bivšoj ženi, sa kojom je u braku bio 42 godine, priđe dok je ona sjedila na klupi na autobuskoj stanici u Pančevu. Uplašena Desanka pokušala je da pobjegne od njega, ali pomahnitali bivši muž je potrčao za njom, sustigao je, i naočigled putnika i radnika autobuske stanice izbo u leđa i vrat. Čim je izbodena žena pala, Petar je pokušao da je dokrajči, ali su ga savladali vozači pančevačkog prevoznika, nakon čega su mu lisice stavljenje na ruke.

Robijao zbog pljački

Petar Mošić, u Pančevu poznatiji i kao Tamango, sada je osumnjičen za teško ubistvo. On je inače odranije poznat organima reda, jer je zbog različitih krivičnih djela, uglavnom pljački, dio svog života proveo u zatvoru. Živi u Pančevu, u kući na putu za Bavanište, a bavi se trgovinom polovnim automobilima. Posjeduje i auto-plac na kom je sastavljao i rastavljao vozila.

Тагови: