PU Istočno Sarajevo

Pale: Lišen slobode zbog oružane pljačke

  • 16.04.2021. 11:00

PALE - Policijski službenici Policijske stanice Pale lišili su slobode S.G. iz Pala zbog krivičnog djela „teška krađa“ i „teška krađa u pokušaju“.

Podsjećamo, navedenoj Policijskoj stanici dana 06.03.2021. godine prijavljeno je da je iz trgovinske radnje u Univerzitetskoj ulici u Palama, maskirano lice, uz prijetnju hladnim oružjem, otuđilo iz kase novac u iznosu od 400 KM. Ž

 

Takođe , dana 13.04.2021. Policijskoj stanici Pale prijavljeno je razbijanje stakla i nasilno otvaranje prostorija trgovinske radnje, u mjestu Sumbulovac, opština Pale,  kojom prilikom je nastupila materijalna šteta. 



Na osnovu naredbe nadležnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo izvršen je pretres stana koji koristi navedeni i tom prilikom pronađeno i oduzeto hladno oružje-nož, kao i ostali predmeti koji su korišteni u izvršenju krivičnog djela.



Lice S.G.  lišeno je slobode, kriminalistički obrađeno, nakon čega će protiv istog, biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.

Тагови: